Brajevo pismo jasno, poput onog na papiru, izuzetno brza Brajeva tastatura i bežično - Bluetooth povezivanje

Focus 40 Blue bežični (Wireless) Brajevi redovi - displeji za slepeNovi Focus 40 Blue kombinuje najnoviju Brajevu tehnologiju, ergonomsku tastaturu i raspored kontrola, USB i Bluetooth bežično povezivanje, izuzetno lagano i kompaktno izrađen.

Koristite Focus 40 Blue sa BrailleIn™ da bi ste uneli Brajev kratkopis, izaberete režim za prikaz kao što je strukturni ili linijski režim ili zadajete sve tastaturne komande za potpuno upravljanje vašim računarom. Lagodan unos i brz odgovor Perkins-ove (Brajeve) tastature omogućavaju vam da mnogo sati bez napora unosite tekst na Brajevom pismu .

Napredna navigacija - efikasnija i ergonomičnija

Napredne mogućnosti kretanja dozvoljavaju brz pregled dokumenata sa prirodnim, efikasnim pokretima ruku za veću produktivnost. Čitajte dokumenta i elektronsku poštu, radite sa tabelama i surfujte Web-om - nikada ne sklanjajte ruke sa Brajevog reda - displeja.

  • Freedom Scientific-ovi NAV rockers (točkići) omogućavaju brzo pomeranje (Scroll) po liniji, rečenici ili paragrafu ili kroz dokument.
  • Napred postavljena dugmad za izbor (selector buttons) mogu se koristiti u kombinaciji sa panning dugmadima, rocker bars-ovima i cursor routing tasterima za izbor bloka teksta, odlazak na stranu gore ili dole ili se kretati na početak ili kraj dokumanta.
  • Dva tastera za pomeranje postavljena sa prednje strane (ispod palca).
  • Dva rocker bars za prelazak na liniju gore / dole.
  • Dva Selector tastera.
  • Dva Shift tastera.
  • Izaberite svoju ličnu visinu tačaka Brajevog pisma pomoću VariBraille.
  • kada se koristi sa JAWS-om, Focus 40 Blue podržava režim Učenja Brajevog pisma, interaktivan alat za podučavanje i učenje Brajevog pisma.
  • Perkins-ova (Brajeva) tastatura vam pruža logično organizovan interfejs za navigaciju, Windows i JAWS komande bez podizanja ruku sa Brajevog reda; uključuje i BrailleIn™ koji omogućava unos Brajevog kratkopisa direktno u većinu aplikacija pomoću Focus 40 Blue.
Poreklo: USA, Cena :
- Focus 40 Blue - 5th Generation: 3700 USD + PDV (ako se placa) ... Azurirano: 2023-04-05
u Srbiji u dinarima+ pdv (ako se plaća)

Pogledajte i:

- Focus 14 Blue bežični (Wireless) Brajevi redovi - displeji za slepe

- Focus 80 Blue bežični (Wireless) Brajevi redovi - displeji za slepe

Dodaci:

 

Tema/slično: asistivne tehnologije / pomagala za slepe i slabovide osobe, Brajev red - displej za slepe i slabovide osobe.

Povezani tekstovi: čitač ekrana (screen reader), Brajev red - displej, govorni sintetizator, sintetizator govora, govorna sinteza, tts (text-to-speach), Focus 40 i Focus 80 Brajevi redovi , Prenosni Brajevi redovi PAC Mate™, Prenosni računar za slepe - PAC Mate Omni

 

Sve cene se za kupce iz Srbije obračunavaju u dinarima po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan izdavanja predračuna. PDV se dodatno obračunava. Gloria Ferrari doo maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Tačne podatke sa rokovima isporuke dobijate u predračunu. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu.