ZAMENA ARTIKLA

 

Rok za zamenu


Zamenu artikla možete obaviti u roku od 14 dana od trenutka prelaska artikla u Vaše vlasništvo.

 

Zamena

U slučaju da ste nakon prijema artikla utvrdili da smo Vam poslali pogrešan ili eventualno oštećen artikal, zamenu ovog artikla možete izvršiti o našem trošku.
Prethodno je potrebno da nas obavestite o zameni.

Artikal nam šaljete na adresu sa računa (Obrenovački drum 6B), sa naznakom problema koji je nastao, uz račun, odnosno dokaz o kupovini.

Artikal nije moguće menjati ukoliko je korišćen.

 

Zamena artikla za drugi

Uslov da izvršite zamenu artikla je da cena zamenskog artikla bude ista ili veća od cene artikla koji želite da zamenite.
Da biste realizovali zamenu, molimo Vas da nas prethodno kontaktirate (putem e-maila ili telefona).

Artikal nam možete poslati bilo kojom kurirskom službom o Vašem trošku.
Artikal nam šaljete na adresu sa računa (Obrenovački drum 6B), uz račun, odnosno dokaz o kupovini.
Dostava zamenskog artikla takođe ide o Vašem trošku.

 

Rok za realizaciju zamene

Rok za realizaciju zamene artikla je 14 dana od trenutka podnošenja zahteva od strane kupca, a nakon prijema vraćenog artikla.

 

Troškovi isporuke

Troškove isporuke, prilikom zamene artikla, snosi kupac, osim u slučaju kada je kupac dobio neispravan ili pogrešan artikal.

 

NAPOMENA

Vašom potvrdom porudžbine, saglasni ste sa uslovima zamene artikla.

 

Sve cene se za kupce iz Srbije obračunavaju u dinarima po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan izdavanja predračuna. PDV se dodatno obračunava. Gloria Ferrari doo maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Tačne podatke sa rokovima isporuke dobijate u predračunu. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu.