Priče uz kaficu o astrologiji Web site na kome možete videti svoju natalnu kartu, pročitati tumačenja svog ličnog - natalnog horoskopa. Takođe možete videti tumačenja uporednog horoskopa - sinastrije.  Za nestrpljive, tu su i astrološki indikatori - odgovori na najčešće postavljena pitanja. Samo ya Vas. Zabavite se.

 

Na ovom mestu vam pružamo različita softverski generisana tumačenja horoskopa od strane različitih tumača. Do sada smo modelovali način tumačenja horoskopa tri astrološkinje koje smo imenovali sa On-line tumač horoskopa Alisa Miler, astrološkinja Vanja i tumačica horoskopa Biljana Glušac i jednog astrologa kome smo dali ime on-line tumač horoskopa Džošua Vilson.

Za nestrpljive urađeni su indikatori u horoskopu, pokazatelji za razne oblasti života: novac i materijalno sticanje (bogatstvo), brak, talente, karijeru i zanimanja, seksualne sklonosti. Indikatori se rade po modelu tumačenja tumačice horoskopa Biljane Glušac i astrologa-tumača horoskopa Vanje.

Ponavljamo, ovde vam nudimo tumačenja horoskopa koja su računarski generisana i tako ih shvatite.

Ovde se nalazi tumačenje za Vaš i samo Vaš:
- lični (natalni, životni) horoskop - natalna karta
i
- uporedni horoskop - sinastrija:
- - uporedni horoskop - potencijal za vezu - ljubavni, bračni horoskop i
- - uporedni horoskop - kompletna sinastrija - ljubavni, bračni, poslovni horoskop
.

Znamo da su naši softverski generisani tumači horoskopa savršeni ;)
ali, smatramo da se za ozbiljno tumačenje horoskopa ipak obratite živim/pravim astrolozima.

Uživajte !!!

 

 

 

 

Sve cene se za kupce iz Srbije obračunavaju u dinarima po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan izdavanja predračuna. PDV se dodatno obračunava. Gloria Ferrari doo maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Tačne podatke sa rokovima isporuke dobijate u predračunu. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu.