FineReaderFineReader je visoko inteligentan OCR softver (optičko prepoznavanje znakova - Optical Character Recognition - OCR) za pretvaranje skeniranih papirnih dokumenata, PDFova i digitalnih fotografija u izmenljive i pretražive elektronske fajlove. ABBYY FineReader pruža vam moć “otključavanja” podataka u dokumentima i slikama i njihovog transformisanja u upravljive i pristupačne informacije.

Aplikacija ima tipične OCR mogućnosti kao što je prepoznavanje stranicu po stranicu, do kompleksnijih procesa obrade višestraničnih dokumenata, zadržavajući njihovu originalnu strukturu.

ABBYY FineReader ima mogućnost obrade dokumenata sa slikom u pozadini ( magazine itd.), visoko kvalitetnih slika, dokumenata teških za čitanje kao što su faksovi i slike snimljenih digitalnim kamerama.

FineReader u kombinaciji sa čitačem ekrana JAWS® screen reading software i sintetizatorom govora za srpski jezik AnReader je veoma korisno pomagalo (asistivna tehnologija) za sve osobe sa oštećenjem vida (slepe i slabovide), kao i za osobe koje imaju poteškoće sa čitanjem.

FineReader skenirani dokument (ili knjigu) pretvara u računarski čitljiv tekst koji može da se:
- snimi/sačuva,
- uz pomoć čitača ekrana i sintetizatora govora čita naglas (pretvori u glas)
- uz pomoć čitača ekrana i Brajevog reda - displeja pretvori u Brajevo pismo.

Glavne karakteristike

 • Izrazita OCR preciznost i zadržavanje izgleda dokumenta
 • Inteligentna rekonstrukcija kompleksne strukture dokumenta i forme
 • Obrada slika snimljenih digitalnim aparatima i mobilnim telefonima
 • Obimna podrška za jezike
 • Inteligentan interfejs sa brzim zadacima
 • Kompletna integracija sa popularnim Office aplikacijama
 • PDF konverzija, arhiviranje i bezbednost
 • Čitanje barkodova
 • Brzo višestruko obrađivanje
 • Moćne mrežne karakteristike
 • Korisna dodatna aplikacija – ABBYY Screenshot Reader
Cene
- ABBYY FineReader PDF Standard, Single User License (ESD), Time-limited, 1 godina: 125 EUR + PDV (ako se placa) ... Azurirano: 2023-02-15
- ABBYY FineReader PDF Standard, Single User License (ESD), Time-limited, 3 godine: 320 EUR + PDV (ako se placa) ... Azurirano: 2023-02-15
- ABBYY FineReader PDF Corporate, Single User License (ESD), Time-limited, 1 godin: 205 EUR + PDV (ako se placa) ... Azurirano: 2023-02-15
- ABBYY FineReader PDF Corporate, Single User License (ESD), Time-limited, 3 godin: 535 EUR + PDV (ako se placa) ... Azurirano: 2023-02-15
u Srbiji u dinarima.
Napomena: Proizvođač ima pravo i praksu da određenim kategorijama korisnika odobri popust.

 

Aktuelna je verzija 16.

 

ABBYY FineReader 12 Professional Edition - Prepoznatljiv na prvi pogled!

ABBYY FineReader 12 Professional OCR precizno i pouzdano pretvara dokumenta i slike u formate koji se mogu editovati uključujući Microsoft Office i pretraživi PDF - omogućavajući vam da iskoristite njihov sadržaj, da ih efikasnije arhivirate i lakše pronađete. FineReader eliminiše potrebu za prekucavanjem dokumenata i osigurava da važne informacije budu brzo dostupne. Obezbeđuje trenutni pristup celom dokumentu bilo koje veličine i podržava 190 jezika, u bilo kojoj kombinaciji.

1. Pretvara slike u tekst brzo i precizno
Skenirajte i konvertujte slike u tekst koji možete editovati ili PDF fajlove koje možete pretraživati brže nego ikada! Iskoristite prednost proverene tehnologije koja omogućava preciznost prepoznavanja od 99.8%. Advanced Document Recognition Technology (ADRT) precizno čuvajući formatiranje i strukturu originalnih dokumenata na više strana. Štedi vreme značajno smanjujući potrebu za ručnim ispravljanjem dobijenog fajla. Novo FineReader Fast Mode prepoznavanje daje do 40% brže rezultate uz manje korišćenje prostora na disku.

2. Podržava više jezika od bilo kog drugog OCR-a
ABBYY FineReader 12 pretvara višejezička dokumenta uz automatsko prepoznavanje 190 jezika u bilo kojoj kombinaciji i uključuje poboljšanu OCR podršku za sve azijske jezike.

3. Ekstrakcija tekstova i tabela iz označenih delova
FineReader obezbeđuje trenutni pristup dokumentima koje konvertujete. Bilo da ima 2 ili 2000 stranica, možete ih pregledati ili odabrati neki deo koji želite da iskopirate bez čekanja da se proces obrade dokumenta završi. Samo odaberite deo koji želite da ekstrahujete i FineReader će ga vrlo brzo prepoznati i učiniti dostupnim za kopiranje.
4. Kreira pretražive PDF-ove jednim klikom
Omogućava brzo pretraživanje dokumente njihovim pretvaranjem u pretražive PDF i PDF/A formate. Opciona MRC kompresija vam omogućava da uštedite memorijski prostor, kada je neophodno.

Slike se automatski obrađuju FineReader-om, bez trošenja vremena na rad sa menijima. Na primer, primena PreciseScan tehnologije izravnjava tekst kod skeniranih dokumenata lošeg kvaliteta da bi poboljšala vizuelni kvalitet izlaznih fajlova. A da bi fino prilagodio rezultate, FineReader nudi veliki broj alata za ručno editovanje slika koji omogućavaju optimizaciju dokumenata za arhiviranje.

5. Brzo konvertujte PDF-ove u formate za editovanje
Lako menjajte bilo koji tip PDF fajlova uz ABBYY FineReader 12 koji efikasno konvertuje PDF dokumenta u tekst koji možete editovati, menjati i ponovo koristiti.
6.Obezbeđuje snažne alate za poboljšanje rezultata
Da bi obezbedili da rezultati koje dobijate odgovaraju vašim željama, FineReader nudi alate za verifikaciju i editovanje teksta koji smanjuju potrebu za ispravkama nakon konverzije vaših dokumenata.

Verifikacioni alat uz intuitivne shortcuts značajno smanjuje vreme koje je potrebno za proveru ispravnosti svega što je prepoznato i neophodne ispravke. Koristeći editor teksta možete lako proveriti i izmeniti formatiranje teksta i primeniti stilove pre pamćenja prepoznatih rezultata.

7.Kreiranje elektronskih knjiga (E-book) i čitanje u pokretu
FineReader omogućava konverziju štampanih dokumenata i PDF-ova u mobilne formate koje možete koristiti na čitačima elektronskih knjiga, tabletima ili pametnim telefonima radi čitanja u pokretu.
8. Slanje i primanje dokumenata iz Cloud-a
Lako učitajte dokumenta za konverziju od provajdera Cloud skladišta uključujući Google Drive, Dropbox, SkyDrive ili SharePoint Online. Sačuvajte rezultate kod vašeg odabranog provajdera servisa radi lakšeg arhiviranja i deljenja.

9. Dizajn u skladu sa Windows 8 Look and Feel
FineReader podržava poboljšani Quick Tasks meni koji je dostupan iz Windows 8 Start screen-a. Jednim klikom konvertujte dokumenta u najpopularnije formate za editovanje uključujući Microsoft Word, Excel i PDF, bez otvaranja glavnog prozora FineReader-a.

10. Čita tekstove sa digitalnih fotografija
ABBYY FineReader primenjuje pametan algoritam za preprocesiranje koji poboljšava kvalitet fotografije, uklanja šum, pojačava linije teksta i izbeljuje pozadinu da bi postigao što veću preciznost pri konverziji. Dokumenta konvertovana sa fotografija izgledaju skoro podjednako dobro kao sa skeniranih dokumenata tako da je skoro nemoguće uočiti razliku.

11. Skida sadržaje snimaka ekrana
Bonus aplikacija! FineReader se isporučuje sa besplatnom kopijom ABBYY Screenshot Reader, koja omogućava brzo kopiranje teksta, tabela i slika sa vašeg ekrana i njihovo lako ubacivanje u izveštaje, prezentacije, email-ove ...

Proverite sve mogućnosti koje ima FineReader 12 - pogledajte listu kompletnih karakteristika.

Probajte besplatno ABBYY FineReader 12 Professional Edition i uverite se da odgovara vašim potrebama!
30 - to dnevna probna verzija.

 

 

 

ABBYY FineReader 12 Corporate Edition - Još brža konverzija!

 

Inovativni OCR i brža batch obrada konverzije dokumenta i poboljšana efikasnost korisnika

ABBYY FineReader 12 Corporate, sledeća generacija njegovog snažnog Optical Character Recognition (OCR) rešenja. Projektovan za automatizaciju konverzije dokumenata u poslovnim, vladinim i akademskim okruženjima, FineReader 12 Corporate nudi bržu batch konverziju dokumenata, poboljšanu preciznost, opcije za pre-procesiranje slika i brz OCR i novi background OCR pristup, poboljšavajući iskustvo i efikasnost korisnika.

Projektovan za instalaciju u raznim radnim grupama i organizacijama,ABBYY FineReader 12 Corporate pruža intuitivne alate za skeniranje dokumenata (sa podrškom za mrežne skenere i MFP-ove) i pretvaranje slika dokumenata u promenljive i pretražive elektronske formate. Pored svih funkcija FineReader Professional-a, Corporate verzija podržava “Hot Folders” za automatizaciju i raspoređivanje zadataka obrade uz mogućnost deljenja poslova među korisnicima radne grupe, volume i mrežne licence sa centralizovanom instalacijom, specijalizovanu funkciju upravljanja licencama, a fleksibilne opcije licenciranja podržavaju primenu u različitim poslovnim okruženjima.

Ključna poboljšanja:

 • Poboljšana preciznost poslovnih dokumenata i za azijske jezike —Uključuje novi alat za uklanjanje pečata u boji i raznih rukom ispisanih naznaka na slikama dokumenata, poboljšava konverziju tabela do 40% i nudi do 30% preciznije crtanje dijagrama i grafika. FineReader 12 Corporate nastavlja da predvodi na tržištu alata sa podrškom za OCR raznih jezika i pruža poboljšanje do 15% za arapski jezik, do 10% za hebrejski, do 20% za kineske, japanske i koreanske dokumente.
 • Poboljšani Hot Folder i Batch OCR — Poboljšana Hot Folder funkcija omogućava bržu batch konverziju dokumenata i podršku za dvo-jezgarnu obradu. Pored toga nudi fleksibilnije opcije imenovanja, omogućavajući korisnicima da dodaju prefikse i sufikse imenima fajlova ili foldera radi njihove bolje organizacije.
 • Poboljšanje vizuelnog kvaliteta za skenove, fotke i PDF dokumenta — Poboljšana ABBYY Camera OCR omogućava korisnicima da pretvore fotke dokumenata u slike skener kvaliteta i nudi nove funkcije pre-procesiranja fotografija kao što su auto crop složenih slika i izbeljivanje pozadine originalnih dokumenata. Nova PreciseScan tehnologija poboljšava vizuelni kvalitet dokumenata radi lakšeg čitanja, arhiviranja ili boljeg štampanja.
 • Poboljšano iskustvo korisnika uz Background OCR — Omogućava korisnicima da otvore, pogledaju i odmah počnu rad na dokumentu bilo koje veličine, čak i dok traje obrada u pozadini pri čemu se štedi značajno vreme obezbeđivanjem pristupa svim stranama dokumenta odjednom.
 • Lakše čuvanje i pronalaženje fajlova u Cloud-u — Obezbeđuje lakši pristup popularnim servisima skladištenja u cloud-u, kao što su Google Drive™, Dropbox™ i Microsoft® OneDrive, između ostalih, kao i direktnu integraciju sa Microsoft SharePoint® Online / Office 365™.
 • Brža i lakša verifikacija i korekcija —Poboljšan alat za  verifikaciju sada omogućava korisnicima da primene korekcije spelinga i formatiranja korišćenjem intuitivnih hot keys i tab kontrola što olakšava navigaciju u procesu verifikacije.

ABBYY FineReader 12 Corporate je potpuno kompatibilan sa Windows-om 8.

 

Ključne karakteristike

Digitalizujte štampana dokumenta sa izuzetnom preciznošću

FineReader omogućava korišćenje samostalnih ili mrežnih skenera i MFP-ova radi skeniranja i trenutnog pretvaranja dokumenata u tekst i pretražive PDF-ove. Obezbeđuje do 99.8% preciznost prepoznavanja, eliminiše potrebu za prekucavanjem iz štampanih dokumenata i olakšava obradu dokumenata.

FineReader 12 precizno prikazuje celu strukturu dokumenata. On precizno čuva layout-e i formatiranje uključujući veličinu teksta i fontove, tabele i dijagrame, kolone, header-e, footer-e, fusnote, brojeve strana i drugo.

Brža obrada dokumenata i pokretanje poslova jednim klikom

Konverzija dokumenata u Fast Mod-u omogućava do 40% brže rezultate. Plus, više-jezgarna obrada velike brzine omogućava da se obrada stranica u dokumentima podeli i izvršava paralelno da bi se olakšao radni proces i povećala brzina.

FineReader user-friendly interfejs eliminiše potrebu za učenjem komplikovanih rutina i postavki. Možete kreirati svoje poslove i aktivirati ih jednim klikom i deliti ih u okviru svoje radne grupe.

Automatizovan OCR i batch konverzija

Optimizujte batch obradu dokumenata uz ABBYY Hot Folder alat! FineReader Corporate može da nadgleda određeni folder na lokalnom disku, mrežnom disku ili FTP serveru ili mailbox-u i automatski obradi bilo koji fajl ili grupu fajlova na datoj lokaciji.

FineReader Corporate obezbeđuje soficistirane alate koji pružaju veću fleksibilnost batch OCR obradi: možete rasporediti konverziju dokumenata u unapred zadatom vremenu i istovremeno upravljati poslovima konverzije u Hot Folder-u.

Povoljno mrežno licenciranje

Pomoću FineReader 12 Corporate mrežne licence, možete instalirati softver na veliki broj računara – a platiti samo za korisnike  FineReader-a koji rade simultano. License Manager alat omogućava lako i brzo dodeljivanje, dodavanje, uklanjanje i nadgledanje licenci. Mrežne licence takođe podržavaju instalaciju Terminal Servera.

Laka primena i upravljanje

Automatska mrežna instalacija omogućava administratorima da instaliraju softver na daljinu sa servera na radne stanice.  Administratori mogu takođe da upravljaju licencama u mreži korišćenjem License Manager-a koji omogućava dodeljivanje, dodavanje, uklanjanje i nadgledanje licenci.

Izvlačenje citata i ekstrakcija podataka

Nema potrebe da čekate dok se ceo dokument konvertuje da bi počeli da radite na njemu. FineReader Corporate sada omogućava trenutnu ekstrakciju teksta, tabela i drugih prepoznatih sadržaja - čak iako ostatak dokumenta još uvek nije konvertovan. Odaberite deo koji hoćete da kopirate i FineReader će omogućiti njegovo kopiranje za nekoliko sekundi.

Napredna PDF konverzija i sigurnost

FineReader lako konvertuje skenirana dokumenta i PDF-ove u PDF i PDF/A dokumenta optimizovana za arhiviranje i pronalaženje. Kompresija dokumenata smanjuje veličinu fajla PDF dokumenta, što štedi resurse za skladištenje i olakšava deljenje i arhiviranje PDF dokumenata.

FineReader takođe podržava zaštitu PDF fajla pomoću lozinke i obezbeđuje alate za redigovanje osetljivih i poverljivih informacija.

Podržava više jezika nego bilo koji drugi OCR

Proširite svoje globalne mogućnosti! ABBYY FineReader 12 prepoznaje i konvertuje dokumenta sa bilo kojom kombinacijom od 190 podržanih jezika– a sada uključuje i značajno poboljšan OCR za azijske jezike i arapski. 

Podržava širok opseg formata

FineReader 12 podržava širok opseg ulaznih i izlaznih formataa – uključujući DOCX, XLSX, ODT, PPT i mnoge duge. Konvertovani rezultati takođe mogu biti poslati direktno takvim aplikacijama kao što su Microsoft®Word, Excel®, PowerPoint®, Apache OpenOffice™ Writer i Adobe® Acrobat/Reader. 

Pogledajte ceo spisak podržanih formata

Slanje i preuzimanje dokumenata iz Cloud-a

Dokumenti za konverziju mogu se preuzeti iz Cloud skladišta uključujući Google Drive™, Dropbox™, Microsoft OneDrive ili SharePoint®Online preko sinhronizovanih foldera. Možete takođe čuvati rezultate preko omiljenog servisa za backup i deljenje sa saradnicima.

Business Card Reader za Windows

Bonus aplikacija! ABBYY Business Card Reader predstavlja lakši način da prebacite informacije o kontaktima sa vizit karti u Microsoft Outlook ili Salesforce.com kontakte – ili da prebacite podatke u vCard format (*.vcf). Radi podjednako dobro sa posebnim skenerima za vizit karte, sa običnim skenerima i MFP-ovima.

 

 

ABBYY FineReader 11 Professional Edition - Ključne karakteristike!

ABBYY FineReader 11 Professional Edition - Ključne karakteristike! ImageABBYY FineReader 11 pomaže da povećate svoju produktivnost pravljenjem fajlova koje lako možete editovati i pretraživati iz štampanih dokumenata, PDF fajlova ili slika digitalnog foto-aparata. Do 45% veća brzina i poboljšana preciznost osnažuju njegove neprevaziđene sposobnosti prepoznavanja i konverzije – i gotovo potpuno eliminišu prekucavanje i reformatiranje dajući brze rezultate na 189 jezika, u bilo kojoj kombinaciji jezika. Proces je jednostavan i softver vas vodi kroz OCR korake i podržava automatizaciju jednim klikom – tako da možete više uraditi u manje koraka.

1.Digitalizacija dokumenata uz superiornu brzinu i neprevaziđenu preciznost

Skenirajte i konvertujte slike u tekst koji možete editovati ili PDF fajlove koje možete pretraživati brže nego ikada! Iskoristite prednost proverene tehnologije koja omogućava preciznost prepoznavanja od 99.8%. Novi crno-beli mod daje do 30% brže rezultate uz manje korišćenje prostora na disku.

2.Nema potrebe za prekucavanjem i reformatiranjem

Zahvaljujući ABBYY-jevoj inovativnoj tehnologiji, Advanced Document Recognition Technology (ADRT), FineReader 11 eliminiše potrebu za prekucavanjem, precizno kreirajući strukturu dokumenata na više strana i formatiranje, uključujući true text flow, tabele, stupce, tabele sadržaja, zaglavlja, futere, fusnote, paginaciju, naslove tabela/dijagrama, veličinu i stil fonta.

3.Brza, precizna i sigurna PDF konverzija

Lako menjajte bilo koji tip PDF fajlova uz ABBYY FineReader 11 koji efikasno konvertuje PDF dokumenta u tekst koji možete editovati. FineReader 11 podržava sigurnosna podešavanja PDF fajlova da bi zaštitio osetljive informacije i osigurao deljenje dokumenata sa vašim kolegama i kupcima.

4.Veća produktivnost uz brz pristup ponavljajućim zadacima konverzije

Interfejs prilagođen korisnicima i predefinisani automatski Quick Tasks povećavaju efikasnost i eliminišu potrebu za učenjem komplikovanih rutina i podešavanja.

5.Podržava više jezika od bilo kog drugog OCR-a

ABBYY FineReader 11 pretvara višejezička dokumenta uz automatsko prepoznavanje 189 jezika u bilo kojoj kommbinaci. Uz novu podršku za arapski i vijetnamski, FineReader vam pomaže da proširite svoje globalne mogućnosti.

6.Neuporediv Camera OCR za sakupljanje dokumenata bilo gde

Snimite dokumenta bilo kada i bilo gde! Vrhunski alati za korekciju slika otklanjaju zamućenja, ISO šum, izobličenja 3D slika, osvetljenje, kontrast, nivoe boja i zakrivljeni tekst da bi prižili najbolje moguće rezultate konverzije.

7.Kreiranje elektronskih knjiga (E-book)

Skenirajte vaše omiljene knjige i članke u novim ePub i FB2 formatima ili ih pošaljite na vaš Amazon Kindle račun da bi mogli da ih čitate bilo gde.

8.Čuvanje ili slanje u velikom broju fajl formata (uključujući OpenOffice.org writer)

FineReader 11 podržava širok opseg formata dokumenata i slika da bi zadovoljili potrebe vašeg posla. Rezultate možete odmah otvoriti u odgovarajućoj aplikaciji pre nego što ih sačuvate kao što su Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Adobe Acrobat, WordPerfect, OpenOffice.org Writer i web brauzer.

 

Probajte besplatno ABBYY FineReader 11 Professional Edition i uverite se da odgovara vašim potrebama!

(link za download)

DOWNLOAD »

15 - to dnevna probna verzija.

ABBYY FineReader 11 Corporate Edition - Šta je novo!

ImageABBYY FineReader 11 je idealna profesionalna aplikacija za povećanje produktivnosti u malim i srednjim preduzećima ili njihovim delovima kao i u državnim i obrazovnim institucijama. Bilo da se radi o izdvajanjem podataka iz štampanih dokumenata ili upisivanjem dokumenata u arhive koje se mogu pretraživati, ABBYY FineReader omogućava lakši i efikasniji rad sa dokumentima i bolje performanse u obavljanju vaših poslovnih procesa.

Povećajte produktivnost vašeg radnog okruženja uz 40% bržu i precizniju konverziju skeniranih slika, digitalnih slika i PDF fajlova u formate koji se mogu pretraživati. Novi FineReader 11 ubrzava digitalizaciju dokumenata u vašoj kompaniji uz poboljšanu automatizaciju i raspoređivanje poslova koji se izvršavaju u pozadini. Radite efikasno sa višejezičkim dokumentima uz novu podršku za prepoznavanje arapskog i vijetnamskog jezika. Zaštitite osetljive informacije sa novim Redaction alatom. Brzo prebacite podatke sa vizit kartica u elektronske kontakte uz novi Business Card Reader.

Brže i bolje performanse prepoznavanja

 • Povećajte svoju produktivnost uz 20% bržu obradu dokumenata.
 • Iskoristite prednost novog crno-belog moda koji zanemaruje boje originalne slike, dajući do 30% brže rezultate uz korišćenje do 70% manje prostora na disku.
 • Ubrzajte konverziju dokumenata uz poboljšani Fast mod sa ubrzanjem obrade do 70% u odnosu na detaljni mod.
 • Efikasno konvertujte višejezička dokumenta uz 40% bržu i bolju obradu tekstova na azijskim jezicima.

Poboljšan ADRT uz naprednu rekonstrukciju formata u novim fajl formatima

 • Do 25% poboljšanja u analizi dokumenata koji sadrže tabele i grafikone kao što su finansijski izveštaji.
 • Detektuje i zadržava vertikalne hedere kao u originalima.
 • Precizno prepoznaje tekst na marginama.
 • Rekonstrukcija strukture dokumenata i naprednog formatiranja u OpenOffice.org Writer-u i PDF fajlovima pored Microsoft Office-a.

Kreirajte elektronske knjige za e-book čitače ili pametne telefone

Pretvorite vaše štampane knjige ili PDF članke u EPUB i FB2 formate, optimalne za čitanje na e-book uređajima i pametnim telefonima. Pošaljite elektronske knjige direktno na vaš Amazon Kindle raćun ili u vašu elektronsku biblioteku radi arhiviranja.

Skenirajte i konvertujte dokumenta u OpenOffice.org Writer

Pretvorite slike i PDF fajlove direktno u OpenOffice.org Writer format (ODT), uz precizno predstavljanje njihovog izvornog izgleda i formatiranja, bez potrebe za dodatnim akcijama.

Uklanjanje senzitivnih informacija

Uklonite senzitivne informacije iz dokumenata da bi zaštitili privatnost vaših kupaca. Samo odaberite tekst ili područje u dokumentu koje želite da uklonite i oni će biti potpuno zacrnjeni na svim lejerima dokumenta.

Budite produktivniji pomoću poboljšanog interfejsa

Povećajte vašu radnu efikasnost pomoću širokog opsega korisnih poboljšanja interfejsa. Lako podesite stil teksta pomoću proverenog style Editor-a, ispravite prepoznati tekst pomoću poboljšanog alata za verifikaciju.

Novi alat za razdvajanje dokumenta

Skenirajte odjednom grupu dokumenata različite vrste i uredite stranice kao posebna dokumenta uz novi alat za razdvajanje dokumenata (Split document tool). FineReader primenjuje svoje inteligentne tehnologije na svaki odvojeni dokument radi najveće preciznosti i održavanja izgleda.

Prilagodljivi Quick Tasks

Kreirajte vaše rutinske zadatke konverzije i dodajte ih na startni ekran FineReader-a radi lakog pristupa i pogodnije obrade zadataka koji se ponavljaju.

Poboljšana grupna obrada u Hot Folder-u

Fino podesite zadatke konverzije i redoslede izvršavanja uz novi Hot Folder wizard. Hot Folder može automatski da sačuva ova podešavanja u FineReader dokumentu uz mogućnost dalje ručne verifikacije radi efikasnije distribuirane obrade i boljih rezultata.

Sačuvajte tekstove sa slika uz bolju preciznost

Pretvorite fotografije dokumenata uz poboljšanu preciznost prepoznavanja i očuvanja izgleda bez obzira da li su snimljene mobilnim telefonom ili standardnim foto-aparatom.

Kvalitetno editovanje slika

Poboljšajte kvalitet slika uz nove alate za obradu slika, uključujući podešavanja osvetljenja i kontrasta, kao i podešavanje boja radi optimalnog rezultata OCR-a. Primenite odjednom promene na svim ili samo odabranim stranicama.

Poboljšana PDF konverzija radi pouzdanog arhiviranja

Iskoristite jedan od tri predefinisana PDF moda za snimanje od kojih svaki daje optimalne rezultate u zavisnosti od zadatka – maksimalni kvalitet, minimalna veličina ili balansirani mod.

Digitalizacija dokumenata na arapskom, vijetnamskom i turkmenskom (latinica)

Konvertujte višejezičke dokumente u bilo kom od 189 jezika i njihovim kombinacijama, uključujući prepoznavanje novih jezika, arapskog, vijetnamskog i turkmenskog (latinica).

Novi čitač vizit karti pretvara ih u elektronske kontakte

Iskoristite najlakši način da pretvorite vaše vizit karte u Microsoft Outlook kontakte i format elektronske vizit karte.

Poboljšani Screenshot Reader (samo za registrovane korisnike FineReader 11)

Trenutno snima slike i tekstove sa ekrana, uz tačno očuvanje veličine ekrana.

 

ABBYY FineReader 11 Corporate Edition - Ključne karakteristike

1. Digitalizovanje dokumenata sa vrhunskom preciznošću

Skenirajte dokumenta u PDF fajlove tako da se mogu editovati i pretraživati pomoću samostalnih ili mrežnih skenera uz 99,8% preciznost prepoznavanja.

2. Oslobodite se prekucavanja i formatiranja

Zahvaljujući inovativnoj ABBYY-evoj tehnologiji, Advanced Document Recognition Technology (ADRT), FineReader 11 eliminiše potrebu za prekucavanjem, precizno obnavljajući strukturu i formatiranje višestraničnih dokumenata, uključujući true text flow, tabele, stubce, table sadržaja, zaglavlja, futere, fusnote, numeraciju strana, naslove tabela/dijagrame, veličinu i stil fonta.

3. Veća produktivnost uz bržu obradu i brz pristup automatizovanim poslovima

Efikasna obrada i posebni modovi daju do 45% brže rezultate. Interfejs se lako koristi i eliminiše potrebu za učenjem složenih rutina. Automated Quick Tasks se mogu prilagoditi vašim poslovnim procesima i deliti u okviru radne grupe pomažući uniformnoj konverziji dokumenata u vašoj organizaciji.

4. Napredna PDF konverzija i kompresija

Lako konvertujte skenirana dokumanta i PDF fajlove u PDF fajlove koji se mogu pretraživati i PDF/A dokumenta radi pouzdanog arhiviranja. FineReader 11 podržava sigurnosna podešavanja i uređivanje PDF fajlova radi zaštite osetljivih informacija i obezbeđivanja deljenja dokumenata sa vašim kolegama i kupcima.

5. Podržava više jezika od bilo kog drugog OCR-a

ABBYY FineReader 11 konvertuje višejezička dokumenta uz automatsku detekciju 189 jezika u bilo kojoj kombinaciji. Sa novom podrškom za arapski i vijetnamski, FineReader pomaže da proširite vaše globalne mogućnosti.

6. Automatska OCR obrada uz Hot Folder

Izvršite paketnu obradu iz “nadgledanog” mailbox foldera i lokalnih i mrežnih foldera da bi zadovoljili vaše poslovne potrebe. Zadajte fleksibilno konverziju dokumenata uz automatsku proveru i pokretanje obrade kada je potrebno.

7. Dodatni korisni alati za timski rad

ABBYY FineReader 11 Corporate Edition podržava distribuiranu obradu dokumenata radi deljenja poslova konverzije dokumenata na više korisnika. Centralizovana instalacija sa servera na više radnih stanica uz fleksibilne načine primene u korporativnom okruženju.

8. Povoljno deljivo licenciranje

Delite licence na više kompjutera uz Concurrent Licenses. Instalirajte na onoliko mesta koliko je potrebno, a platite samo kada se istovremeno koriste na vašoj mreži. Dodelite, dodajte ili obrišite licence i nadgledajte njihovo korišćenje uz posebni menadžer licenci.

9. Čuvanje i pretvaranje u velikom broju fajl formata (uključujući OpenOffice.org Writer)

FineReader 11 podržava veliki broj formata dokumenata i slika da bi zadovoljili vaše poslovne potrebe. Takođe možete koristiti rezultate direktno u odgovarajućim aplikacijama pre snimanja, ili eksportovati fajlove u Microsoft SharePoint radi lakog deljenja fajlova.

10. ABBYY Business Card Reader radi prikupljanja kontakata sa vizit kartica

Iskoristite najlakši način da preuzmete podatke sa visit kartica u vaše Microsoft Outlook kontakte u format elektronske vizit kartice.

Tema/slično: asistivne tehnologije / pomagala / softver - program za osobe sa oštećenjem vida (slepe i slabovide) i osobe koje teško čitaju, OCR softver (optičko prepoznavanje znakova - Optical Character Recognition - OCR).

 

 

Sve cene se za kupce iz Srbije obračunavaju u dinarima po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan izdavanja predračuna. PDV se dodatno obračunava. Gloria Ferrari doo maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Tačne podatke sa rokovima isporuke dobijate u predračunu. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu.