80 ćelija poput Brajevog pisma na papiru, izuzetno brza Brajeva tastatura i ergonomske kontrole

 Focus 80 Blue bežični (Wireless) Brajevi redovi - displeji za slepeErgonomski oblik unapređenog Focus 80 Blue osmišljen je za prirodni položaj i ekonomično kretanje ruku i udoban rad tokom dugih radnih sesija. Naša ekskluzivna Navigaciona Rockers dugmad nude ravno kretanje po redu, rečenici, pasusu i omogućavaju vam da se brzo krećete kroz velika dokumenta i dobijete mogućnost da potrebni deo pročitate ili uredite (editujete).

Kada se koristi sa JAWS-om, ultra tiha 8-tačkasta Brajeva tastatura omogućava ulaz na Brajevom kratkopisu i sve tastaturne komande za potpuno upravljanje PC računarom.

Napred postavljena dugmad za izbor (selector buttons) mogu se koristiti u kombinaciji sa panning dugmadima, rocker bars-ovima i cursor routing tasterima za izbor bloka teksta, odlazak na stranu gore ili dole ili se kretati na početak ili kraj dokumanta.

Focus 80 Blue podržava popularni JAWS-ov režim Učenja Brajevog pisma (Braille Study Mode), interaktivni alat za podučavanje i učenje Brajevog pisma.Unos pomoću Brajeve tastature na Focus 80 Blue.

  • Kompaktan, lagan i nizak.
  • Podesivi taster za brzo pomeranje i skrolovanje.
  • USB 2.0 povezivanje.
  • Bluetooth® 2.0 povezivanje.
  • Kompatibilan sa svakim standardnim USB punjačem.

Puna podrška za Apple uređaje

Focus 80 Blue radi sa Mac OS X Mountain Lion, najnovijim operativnim sistemom za Apple računare, pružaju široke mogućnosti za ulaz i izlaz na Brajevom kratkopisu. Takođe je kompaktibilan sa kompletnim asortimanom iOS 6 uređaja, tako da možete da pristupite svom iPhone®, iPad® i iPod® Touch bežično preko Bluetooth-a. Imete navigaciju pomoću tastature širom Home screen i aplikacija i možete da pišete i čitate koristeći Brajev kratkopis ili računarsko Brajevo pismo..

Poreklo: USA, Cena :
- Focus 80 Blue - 5th Generation: 9600 USD + PDV (ako se placa) ... Azurirano: 2023-04-05
u Srbiji u dinarima

Pogledajte i:

- Focus 40 Blue bežični (Wireless) Brajevi redovi - displeji za slepe

- Focus 14 Blue bežični (Wireless) Brajevi redovi - displeji za slepe

Dodaci:

Tema/slično: asistivne tehnologije / pomagala za slepe i slabovide osobe, Brajev red - displej za slepe i slabovide osobe.

Povezani tekstovi: čitač ekrana (screen reader), Brajev red - displej, govorni sintetizator, sintetizator govora, govorna sinteza, tts (text-to-speach), Focus 40 i Focus 80 Brajevi redovi , Prenosni Brajevi redovi PAC Mate™, Prenosni računar za slepe - PAC Mate Omni

 

Sve cene se za kupce iz Srbije obračunavaju u dinarima po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan izdavanja predračuna. PDV se dodatno obračunava. Gloria Ferrari doo maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Tačne podatke sa rokovima isporuke dobijate u predračunu. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu.