Topaz stone elektronske lupe

TOPAZ® Ultra

TOPAZ UltraTOPAZ Ultra je prenosna elektronska lupa sa jedinstvenim preklopnim dizajnom, što nam omogućava da je zuzetno lako nosimo sa sobom gde god da idemo. Sa oštrim, full-HD slikama, dostupnim na ekranu od 15,6 ili 17,3 inča, jasno vidite ono što želite, bilo prekoputa u prostoriji ili sadržaj na radnom stolu. Visina monitora je u potpunosti podesiva, i uvek možete imate pravi ugao za čitanje. Kompaktna konstrukcija omogućava da se skladištite kada se ne koristi.

Opširnije: TOPAZ® Ultra

TOPAZ HD Desktop Video Magnifier

TOPAZ HD Desktop Video Magnifier Elektronska lupa TOPAZ HD je savršen izbor za čitanje i obavljanje svakodnevnih zadataka, sa širokim opsegom uvećanja, kliznim stolom za čitanje, puno radnog prostora ispod kamere, LED osvetljenjem i jedinstvenim karakteristikama poput okvira za pronalaženje i zamrzavanje slike.

Opširnije: TOPAZ HD Desktop Video Magnifier

TOPAZ EZ HD Desktop Video Magnifier

 TOPAZ EZ HD

Sjajno uveličava slike sa kontrolama jednostavnim za upotrebu. TOPAZ EZ HD je jednostavna stona elektronska lupa. Ova ekonomična stona elektronska lupa se naglašeno jednostavno upotrebljava sa jednofunkcijskim kontrolama i kamerom visoke definicije. HD kamera pruža vrhunski kvalitet slike sa širokim vidnim poljem i nižim opsegom uvećanja.

Opširnije: TOPAZ EZ HD Desktop Video Magnifier

TOPAZ XL HD, Desktop Video Magnifier - stona elektronska lupa visoke preciznosti

TOPAZ XL HD Desktop Video Magnifier - stona elektronska lupa

Vrhunska stona lupa - uveličavač, TOPAZ XL HD pruža uvećanje visoke preciznosti sa najoštrijom slikom i jasnim tekstom. Njegova HD kamera i napredne mogućnosti su osmišljeni da obezbede brže čitanje i razumevanje sa manje zamora. TOPAZ XL HD se može se koristiti bilo gde ali se ističe u radnom i školskom okruženju.

Opširnije: TOPAZ XL HD, Desktop Video Magnifier - stona elektronska lupa visoke preciznosti