Vrhunska stona lupa - uveličavač, TOPAZ XL HD pruža uvećanje visoke preciznosti sa najoštrijom slikom i jasnim tekstom, dozvoljavajući da sa manjim nivoom uvećanja se vidi više teksta na ekranu za brže čitanje i bolje razumevanje sa manje zamora. TOPAZ XL HD je izbor video uveličavača - elektronske lupe za one koji traže maksimalnu produktivnost u ranom i školskom okruženju.

Mogućnosti

Sve mogućnosti naših standardnih TOPAZ i TOPAZ XLmodela PLUS
 • Kamera visoke preciznosti pruža jasnu sliku koja se lako čita na svim nivoima uvećanja.
 • Široko vidno polje u koje može da stane više teksta odjednom, za veću produktivnost sa manje zamora.
 • Korišćenjem GEM® i OpenBook® softverom za skeniranje i čitanje šalje se slika sa TOPAZ XL HD na vaš računar kako bi se čitala naglas.
Poreklo USA, cene:
- TOPAZ XL HD Camera Only: 2800 USD + PDV (ako se placa) ... Azurirano: 2024-03-16
- : + PDV (ako se placa) (1.5x to 56x uvećanje)
- : + PDV (ako se placa) (1.8x to 66x uvećanje)
- : + PDV (ako se placa) (1.9x to 67x uvećanje)
- : + PDV (ako se placa)
u Srbiji u dinarima.

Jasnoća visoke preciznosti plus povezivanje na PC i OCR (Optičko prepoznavanje znakova) sposobnostiTopaz XL HD Desktop Video Magnifier.

TOPAZ XL HD je najsvestranija dostupna stona elektronska lupa. TOPAZ XL HD omogućava oštre slike sa visoko-kontrastnim tekstom, žive boje i bogato crno-belo. Nudi najniže uvećanje (1,5x) i najšire vidno polje od svih Desktop Video Magnifiera - stonih elektronskih lupa. Mnogi korisnici je mogu koristiti za čitanje cele strane teksta sa visokim kontrastom preko widescreen (širokog) monitora bez pomeranja table (stočića) za čitanje. To znači manje zamora, brže čitanje i bolje razumevanje.

 

Vidi TOPAZ
XL HD u akciji

Povežite TOPAZ XL HD na PC računar, i, uz dodatak GEM™ i OpenBook® softver-program za skeniranje i čitanje, jedan pritisak tastera će poslati sliku visoke preciznosti iz vašeg TOPAZ XL HD u OpenBook, koji automatski obavlja OCR (Optičko prepoznavanje znakova) i počinje čitanje naglas.

 

Skenirajte više strana kao jedan dokument, uredite dokument, i sačuvajte ga. OpenBook preformatira više kolona u jednu kolonu na ekranu za kontinuirano čitanje. Možete promeniti veličinu fonta i boje i čak štampati kopiju sa vašim poboljšanjima, ili sačuvati ga kao MP3.

Ukratko o mogućnostima:

 • Najoštrija, najčistija slika sa najširim vidnim poljem.
 • Uvećanje do 67x.
 • Zamrzava sliku (Freeze Frame), Zaključava fokus (Focus Lock), Sposobnost nalaženja (Find Feature) i Nalaženje položaja.
 • Usmereno LED osvetljenje za svetlu radnu površinu bez odsjaja
 • 8.25 inčni radni prostor ispod kamere
 • 30 visoko-kontrastnih režima teksta i boje plus verne boje i poboljšanja pune boja (full color).
 • Maskiranje i čitanja redova.
 • povezivanje sa PC.
 • Korišćenje sa OpenBook® softverom-programom za skeniranje i čitanje i dodavanje OCR (Optičko prepoznavanje znakova) sposobnosti.
Dodajete sposobnost OCR (Optičko prepoznavanje znakova) i povezivanje na PC kada instalirate GEM i OpenBook softver-program za skeniranje i čitanje.


Dodajete sposobnost OCR (Optičko prepoznavanje znakova) i povezivanje na PC kada instalirate GEM i OpenBook softver-program za skeniranje i čitanje.

 

Dodatno:

 • Dodatak A - menjanje podešavanja Topaz XL HD-a
 • Dodatak B - korišćenje Topaz XL HD kao monitor računara
  Dodatak C - Topaz XL HD i GEM program (softver) za povezivanje
  Dodatak D - konektori na zadnjoj strani panela

Video: Freedom Scientific Topaz XL HD Desktop Video Magnifier

__

 

Sve cene se za kupce iz Srbije obračunavaju u dinarima po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan izdavanja predračuna. PDV se dodatno obračunava. Gloria Ferrari doo maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Tačne podatke sa rokovima isporuke dobijate u predračunu. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu.