U okviru projekta „Neka svi čitaju“ do sada je za slepe i slabovide studente snimljeno 80 knjiga u zvučnoj formi.

Projekat „Neka svi čitaju“ pokrenut je da bi se unapredili uslovi studiranja za sve studente koji imaju neki oblik oštećenja vida. Cilj je da se u zvučnoj formi snimi što veći broj udžbenika i formira „zvučna biblioteka“ koju će koristiti slepi i slabovidi studenti.

Projekat je pokrenulo Novosadsko udruženje studenata sa invaliditetom, a zvučnu biblioteku koriste i slepi i slabovidi studenti BU.

Partner na projektu je Telenor fondacija.

Kontakt: Pravni fakultet, Novi Sad
tel: 021 485 30 78, www.nsusi.org

Izvor: Sedmi bilten o socijalnom ukljucivanju i smanjenju siromastva u Republici Srbiji, www.inkluzija.gov.rs

 

Sve cene se za kupce iz Srbije obračunavaju u dinarima po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan izdavanja predračuna. PDV se dodatno obračunava. Gloria Ferrari doo maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Tačne podatke sa rokovima isporuke dobijate u predračunu. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu.