Tastatura za slabovide

 

 

MAGic tastatura se više ne proizvodi


MAGic tastatura sa velikim slovima pruža slabovidim korisnicima tastaturu jednostavnu za čitanje sa 22 posebna MAGic tastera koja čine učenje i korišćenje MAGic softvera za uveličavanje lakšim nego ikada do sada.

Jednostavna za gledanje


Podebljani visoko - kontrasni tasteri sa ogromnim simbolima pružaju brzo, tačno kucanje sa manjim umaranjem očiju nego što je to slučaj kada pokušavate da pronađete tastere na standardnim tastaturama.

Pristupanje MAGic-ovim mogućnostima jednim dodirom


Najčešće korišćene funkcije MAGic softvera za uveličavanje jeste dodeljivanje funkcija tasterima kako bi pružili brz pristup istim . Pritisnite jedan taster da pokrenete MAGic. Brzo udaljite sliku do 1 x kako bi proverili vaša podešavanja, a zatim se vratite na vaš radni nivo uvećanja. Uključite ili isključite vizuelna poboljšanja miša, pokazivača i praćenja fokusa. Podesite brzinu čitanja "u letu". Kontolisanje svih ovih mogućnosti i više od 22 specijalizovanih tastera, čini MAGic tastaturu pravim nezavisnim pomagalom za život.

Tasteri rezervisani za korisnička dodeljivanja

M1, M2, i M3 tasteri su namerno nedodeljeni, omogućavajući pojedinačnim korisnicima da im dodele svoje omiljene MAGic funkcije. Takođe im se mogu dodeliti prečice koje je korisnik napravio kao i Windows komande dostupne u MAGic rukovaocu tastature (Keyboard Manager).
Ugrađene kontrole za dva monitora

Prebacivanje sa monitora na monitor i pregled zaključanih tastera poboljšava produktivnost korisnicima MAGic-a koji rade sa različitim aplikacijama na dve nezavisna monitora.

Prednosti JAWS korisnika

Pošto tastatura ima za cilj da poboljša funkcionalnost korisnika MAGic-a, takođe je osmišljena za korišćenje sa JAWS programom (softverom) za čitanje ekrana. Nekoliko tastera su već dodeljeni JAWS funkcijama kao što su podešavanje brzine govora, uvoz liste sa linkovima kao i alat za istraživanje (Research It tool). Ostalim MAGic tasterima na tastaturi se mogu dodeliti JAWS funkcije preko rukovaoca tastature (Keyboard Manager) JAWS-a.

Poreklo USA Cena:
- : + PDV (ako se placa)
u Srbiji u dinarima.

 

Tema/slicno: asistivne tehnologije / pomagala - tastatura za slepe i slabovide osobe i za osobe sa telesnim invaliditetom (telesne invalide, osobe sa telesnim hendikepom), asistivne tehnologije / pomagala za osobe sa motorickim smetnjama - teškocama - problemima.

 

Sve cene se za kupce iz Srbije obračunavaju u dinarima po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan izdavanja predračuna. PDV se dodatno obračunava. Gloria Ferrari doo maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Tačne podatke sa rokovima isporuke dobijate u predračunu. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu.