A4 and A5 frames has 15 lines to the page. Supplied with a Berol washable handwriting pen which can be kept in the clip at the top of the frame. Non-slip pads on the back of the frame prevent slippage and increase control when writing.
Made from black plastic frame with taut strands of elastic that serve as guides and allow sufficient movement to form upward and downward strokes.

Poreklo EU (Engleska), Cena:
- Graničnik za pisanje A4: 15 GBP + PDV (ako se placa) ... Azurirano: 2017-12-13
u Srbiji u dinarima.
Poreklo EU (Engleska), Cena:
- Graničnik za pisanje A5: 12 GBP + PDV (ako se placa) ... Azurirano: 2017-12-13
u Srbiji u dinarima.
Writing frame

 

Sve cene se za kupce iz Srbije obračunavaju u dinarima po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan izdavanja predračuna. PDV se dodatno obračunava. Gloria Ferrari doo maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Tačne podatke sa rokovima isporuke dobijate u predračunu. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu.