Detaljnije o raznim modelima na

https://rehadapt.com/solutions/floor-stands/

 Floor Stand

Telescopic rolling floorstand for positioning devices over beds, recliners or wheelchairs. Overhanging arm composed of Monty 3D Tubes. Gas spring supported height adjustment.

Description

Telescopic rolling floorstand for electronic communication devices, widely adjustable overhanging arm composed of Monty3D tubes. Low ground clearance for positioning devices over beds, sofas, recliners or wheelchairs. Column height 103 to 173cm (40 – 68).” Light weight yet with excellent stability.”

 Poreklo EU(Nemačka), Cena:
- Floorstand FS-TeleLock 17,1050: 780 EUR + PDV (ako se placa)
u Srbiji u dinarima.
 
 

 

Sve cene se za kupce iz Srbije obračunavaju u dinarima po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan izdavanja predračuna. PDV se dodatno obračunava. Gloria Ferrari doo maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Tačne podatke sa rokovima isporuke dobijate u predračunu. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu.