Fusion softver za čitanje i uveličavanje sadržaja ekrana

FusionFusion je savršeni alat za pristupačnost u školama, agencijama, centrima za obuku, na poslu i svuda gde se uslužuju ili rade osobe s oštećenjem vida. Fusion pruža najbolje i za slabovide i za slepe osobe - ZoomText®, sa uvećanjem sadržaja ekrana i vizuelnim poboljšanjima za lakše gledanje ekrana, zajedno sa snagom i brzinom JAWS® za čitanje sadržaja ekrana. Jedan program za instalaciju i jedna licenca omogućavaju pristup ZoomText-u i JAWS-u pojedinačno ili zajedno kada se izvode kao kombinovano rešenje - Fusion.

Poreklo USA, Cena:
- Fusion Home: 1400 USD + PDV (ako se placa)
u Srbiji u dinarima.
Poreklo USA, Cena:
- Fusion Professional: 1810 USD + PDV (ako se placa)
u Srbiji u dinarima.
Poreklo USA, Cena:
- Fusion 90-Day Timed License: 250 USD + PDV (ako se placa)
u Srbiji u dinarima.

Pregled

Alatka za savršenu pristupačnost

Fusion™ je krajnji alat za pristupačnost osobama s bilo kojim stepenom oštećenja vida. Fusion pruža najbolje i za slabovide i za slepe osobe - ZoomText®, sa uvećanjem sadržaja ekrana i vizuelnim poboljšanjima za lakše gledanje ekrana, zajedno sa snagom i brzinom JAWS® za čitanje sadržaja ekrana. Spajajući ZoomText i JAWS zajedno, Fusion ima fleksibilan, kvalitetan govor koristeći Eloquence i Vocalizer Expressive govornike, moćan pristup tastaturi, navigaciji na webu, i širok spektar mogućnosti prilagođavanja korisniku. Fusion je savršeno rešenje za pristupačnost u školama, agencijama, centrima za obuku, na poslu i svuda gde se uslužuju ili rade osobe s oštećenjem vida. Jedan program za instalaciju i jedna licenca omogućavaju pristup ZoomText-u i JAWS-u pojedinačno ili zajedno kada se izvode kao kombinovano rešenje - Fusion. Fusion je dostupan u dve verzije: Professional i Home. Profesionalnu licencu koriste škole, preduzeća i druge organizacije. Home verzije - za nekomercijalnu upotrebu - koristite pojedinci za upotrebu na svojim lični računarima.

Mogućnosti

Fleksibilno uvećanje

Potpuni raspon povećanja do 36x (do 60x u Windows 8). Nivoi sadrže: 1x do 8x u koracima od 1, 10x do 16x u koracima 2, 20x do 36x u koracima 4, i necelobrojna povećanja od 1,25x, 1,5x, 1,75x i 2,5x. 30 nivoa uvećanja u ZoomText 10.1: 1x do 2x u koracima od 0,2; 2,25x, 2,5x, 2,75x, 3x, 3,5x, 4x, 4,5x, 5x, 6x, 7x, 8x; 10x do 16x u koracima od 2; 20x do 36x u koracima 4; 42x, 48x, 54x i 60x.

xFont Uvećanje

xFont tehnologija prikazuje tekst visoke rezolucije, jednostavan za čitanje na svim nivoima uvećanja. Glatke, podebljane i kondenzovane postavke omogućavaju precizno podešavanje debljine i razmaka teksta za dodatnu čitljivost. Kod ostalih uveličavača, jasnoća teksta se u uvećanom prikazu smanjuje. Kao rezultat toga, teško je čitati mnoge fontove (znakove u tekstu), uključujući male fontove, serifna i kurzivna slova i kurzivne fontove. Zahvaljujući ZoomText revolucionarnoj tehnologiji 'xFont' možete da vidite neverovatno jasan tekst na svim nivoima uvećanja. Sve vrste i veličine teksta prikazuju se u visokoj rezoluciji u svim aplikacijama. Kada jednom vidite xFont, nijedan drugi uveličavač nećete koristiti.

Automatsko čitanje dokumenata

ZoomText-ov AppReader automatski čita dokumente, web stranice i e-poštu unutar roditeljske aplikacije. ZoomText-ov DocReader čita dokumenta u posebnom okruženju gde se tekst formatira radi lakšeg pregleda. ZoomText nudi razne alate za brzo i lako čitanje dokumenata, web stranica i e-pošte. Svaki od ovih alata ima jedinstvene karakteristike koje omogućavaju određene zadatke čitanja.

AppReader

AppReader automatski čita dokumente, web stranice i e-poštu unutar roditeljske aplikacije. Kada uđete i napustite AppReader, prikaz vašeg dokumenta se ne menja, i to omogućava brze i neprimetne prelaze između uređivanja i čitanja dokumenta. AppReader može automatski pročitati ceo dokument, a može se ručno čitati i reč, red, rečenica ili pasus. Kako se čita, svaka izgovorena reč se ističe. Postavke AppReader-a omogućavaju prilagođavanje izgleda istaknute reči, uključujući oblik istaknute boje, veličinu, boju i prozirnost isticanja.

Mogućnosti uveličavača ZoomText

Sadrži sve mogućnosti uveličavača ZoomText

Fusion zahteva

Windows 10, 8.1 ili 7 sa Service Pack 1 (ili novijim).
Procesor: 2 GHz i3 dual core processor ili slično. i5 ili i7 se preporučuje.
4 GB Ram. 8 GB preporučeno.
Video/Grafička kartica ili integrisana grafika sa podrškom za DirectX 10 ili noviji.
Hard disk jedinica za for Fusion: 2.1 GB SSD disk jedinice je preporučljivo.Napomena: Nakon instalacije Fusion, možete osloboditi prostor na disk jedinici deinstaliranje nepotrebnih glasova.
5-totačkasti ekran osetljiv na dodir.
USB 2.0 za priključivanje kamere na ZoomText.