DAISY (Digital Accessible Information System - sistem digitalno dostupnih informacija) digitalni format pomaže osobama koje, su iz raznih razloga, primorane da koriste regularan - standardan štampani materijal. DAISY digitalne zvucne knjige, nude prednosti nad obicnim audio-knjigama, ali su i nadmocnije zato što DAISY ukljucuju i navigaciju.

 

Daisyrecorder Plextalk PTR2

PTR2 je visoko kvalitetan snimač glasa sa sposobnošću pravljenja DAISY 2.02, audio fajlova, knjiga i muzičkih CD-ova.
Može da reprodukuje DAISY naslove, muyičke CD-ove, audio fajlove (datoteke) sa CD-ova kao i CF kartice. Može se koristiti kao CD-RW ili memorijska kartica kada je priključen na računar. Za brže i lakše uređivanje vašeg DAISY sadržaja, PTR2 je opremljen Plextalk programom (softverom) za snimanje (Plextalk Recording Software (PRS)). Ovaj uređaj daje vam sve neophodne alate za snimanje, uređivanje i uspešno izrađivanje sopstvenih audio DAISY 2.02 zvučnih knjiga.
Mogućnosti

Možete slušati DAISY CD-ove, CD-ove sa muzikom, audio fajlove bilo gde i bilo kada. Možete se kretati lako uz pomoć tastera za kretanje po stranama, tastera za kretanje pos naslovima, tastera za zabeleške i numeričkih tastera (2,4,6,8).
Radio program, TV program, predavanje ili sastanak mogu se snimiti na CD ili CF karticu. Uređivanje kao što je brisanje, kopiranje i nalepljivanjese može izvršiti nakon snimanja.
Glasovni vodič, objašnjenje tastera, objašnjenje menija, podešavanje jačine zvuka, podešavanje brzine reprodukovanja i podešavanje tona
Muzika sa CD-ova se može čuvati na SF kartici ili mikro drajvu uz pomoć rezervne kopije (back-up function). Ako odaberete MP3 format ( MP3 128kbps Stereo ili MP3 256kbps Stereo), muzika se može čuvati na kartici sa većom memorijom ( npr. 6 GB ), a onda možete da uživate u svojoj omiljenoj muzici.

Tehnički detalji

Formati koje je moguće reprodukovati DAISY 2.02, DAISY 2.0, CD-DA, Audio file CD ili CF card, CD-ovi ili kartice na kojima su zapisani audio fajlovi (datoteke). Audio fajlovi (datoteke) uključuju MP3, Ogg Vorbis, i Wave (PCM)
Audio ulaz ili izlaz: Izlaz za slušalice (stereo), Line input (stereo), spoljašnji mikrofon (stereo), ugrađen mikrofon (Mono), ugrađen zvučnik (Mono)
Dimenzije: 205 x 167 x 50 mm
Težina: 940 g
Baterija: Litijum ionska, 220 mAh
Vreme punjenja: 5 sati
Garancija: 2 godine
Vreme rada: Reprodukovanje DAISY formata oko 6 sati

Uključuje

Daisyrecorder Plextalk PTR2

Cena:
- : + PDV (ako se placa)
u Srbiji u dinarima.

 

Sve cene se za kupce iz Srbije obračunavaju u dinarima po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan izdavanja predračuna. PDV se dodatno obračunava. Gloria Ferrari doo maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Tačne podatke sa rokovima isporuke dobijate u predračunu. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu.