Didacare, logoKompanija Didacare proizvodi i nudi inovativna rešenja za poboljšanje samostalnosti, komunikacija i učenje osoba sa invaliditetom. Davne 1994. godine zahvalaljujući inicijativi roditelja dece sa invaliditetom, započeli su sa aktivnostima radi poboljšanja svakodnevnog života ove dece, da bi se nakon sedam godina (2001. godine) i zvaničnim otvaranjem predstavila i široj javnosti. U veoma kratkom roku, kompanija Didacare je postala jedna od najvažnijih kompanija na italijanskom tržištu i ostvarila veze sa velikim sektorom za istraživanje i razvoj. Ona je jedna od svega nekoliko italijanskih kompanija koja proizvode bazira na sopstvenoj koncepciji i dizajnu u saradnji sa univerzitetima i istraživačkim centrima, kao i razvijenijim privatnim kompanijama.

Izvozivši svoje proizvode u Veliku Britaniju, Nemačku, Švedsku, Francusku, Holandiju, Austriju, Dansku, Finsku, Španiju, Grčku, Poljsku, Srbiju i Švajcarsku, Didacare sarađuje sa čitavom mrežom Evropskih kompanija kako bi se ostvarenom sinergijom poboljšali proizvodi i povećalo tržište.

Osnivač je ASSOAUSILI Starter-a i strategijske mreže za asistivne tehnologije i rehabilitaciju Emilia-Romagna.

 

Sve cene se za kupce iz Srbije obračunavaju u dinarima po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan izdavanja predračuna. PDV se dodatno obračunava. Gloria Ferrari doo maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Tačne podatke sa rokovima isporuke dobijate u predračunu. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu.