BNC Distribution, logoBNC Distribution je zastupnik jedinstvenih i funkcionalnih proizvoda informacionih tehnologija. Kompanija je osnovana 1999. godine u sklopu Bossers & Cnossen Group. Razvijaju se i proizvode uređaje namenjene isključivo obrazovnom tržištu. Rezultati njihovih kontinuiranih istraživanja na osnovno školskom, srednje školskom nivou, kao i na akademskom obrazovanju, pokazuju da se proizvodi koje nude poklapaju sa potrebama i željama njihovih kupaca. Njihovi proizvodi pod imenom Clevy distribuiraju se širom sveta. Na primer, tastatura Clevy Keyboard koristi se u dvanaest različitih zemalja. Ova višebojna tastatura je posebno osmišljena za decu koja pohađaju osnovne škole.

Pored vlastitog razvoja i proizvodnje, BNC Distribution ima isključivo saradnju distributera radi stvaranja inovativnih, funkcionalnih i jedinstvenih proizvoda. Sedište njihove firme je u Holandiji. Ali tu se ne završava njihovo tržište, jer izvoze svoje proizvode u Srbiju, Belgiju, Veliku Britaniju, Francusku, Španiju, Portugaliju, Italiju, Australiju, Luksemburg, Austriju, Švajcarsku, Nemačku, Dansku, kao i na Novi Zeland.

 

Sve cene se za kupce iz Srbije obračunavaju u dinarima po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan izdavanja predračuna. PDV se dodatno obračunava. Gloria Ferrari doo maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Tačne podatke sa rokovima isporuke dobijate u predračunu. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu.