Grad će finansijski pomoći četiri preduzeća za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom kako bi se očuvali postojeći i poboljšali uslovi za otvaranje novih radnih mesta.

 

Sredstva će dobiti preduzeća „Lola preduzetništvo” u restrukturiranju, Preduzeće za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom „Kosmos”, „Svetlost” u restrukturiranju i Preduzeće za zapošljavanje slepih i slabovidih „Sloga”, i to za kupovinu osnovnih sredstava i izvođenje investicionih radova.
Poslovanje ovih preduzeća unaprediće se i proširiti većim brojem radnih mesta za zaposlene sa višim kvalifikacijama i povećanjem spektra zanimanja za koja se polaznici obuka kvalifikuju. Takođe će biti unapređen kvalitet usluge i finalnog proizvoda.

Izvor: 24 sata, Autor: M.K. - Beoinfo 19.11.2012

 

Sve cene se za kupce iz Srbije obračunavaju u dinarima po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan izdavanja predračuna. PDV se dodatno obračunava. Gloria Ferrari doo maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Tačne podatke sa rokovima isporuke dobijate u predračunu. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu.