Headtime je kaciga proizvedena u severnokorejskoj kompaniji Kinatech, a ima samo jednu namenu - da ponosnom nosiocu izmasira glavu i opusti ga. Da li će to uopšte biti moguće bez pitanja da li vam severnokorejci rade o glavi i da li ćeKaciga masažer neki od masažera da "poludi" i udari vas u glavu?

Headtime je ugradjeno 29 silikonskih loptica, 34 keramičke kuglice, rasveta od minijaturnih LED-sijalica, sistem za kontrolu temperature pa čak i zvučnici za slušanje zvukove iz prirode - šuštanje lišća, žuborenje potočića i sl.

Možete je nositi na glavi i praviti se kao da vam nije ništa, kao tip na slici:  "Hej, draga, pogledaj moju novu kapu! U ovom trenutku čak 63 kuglice masiraju mi glavu."

Odgovor vaše bolje polovice možda bude: "Miči tu stvar s glave prije nego ti posrče i to malo mozga što ti je ostalo, idiote!"

Još uvek ne postoj informacija gde se sve ovaj masažer može kupiti i po kojoj ceni.

 

 

Kaciga masažer

 

 

 

 

Izvori:

- SrbijaNet.rs (http://www.srbijanet.rs)

- Net.hr (http://www.net.hr)

- proizvođač (http://www.headtime.co.kr)

objavljeno: decembar, 2009.

 

Sve cene se za kupce iz Srbije obračunavaju u dinarima po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan izdavanja predračuna. PDV se dodatno obračunava. Gloria Ferrari doo maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Tačne podatke sa rokovima isporuke dobijate u predračunu. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu.