Dodat FineReader za OCR (Optičko prepoznavanja znakova) u SARA i SARA CE

 

Freedom Scientific poboljšava skeniranje i uređaje za čitanje

Dodat FineReader za OCR (Optičko prepoznavanja znakova)

(St. Petersburg, Florida – 30. Novembar 2011) – Freedom Scientific je danas objavio nadogradnju SARA™ i SARA CE uređaja za skeniranje i čitanje radi poboljšanja brzine i preciznosti.

“Dodali smo ABBYY FineReader® na pogon (engine) OmniPage® OCR-a koji smo već koristili, kombinujući najbolje mogućnosti oba proizvoda kako bismo ponudili našu do sada najbolju i najbržu štampano-govornu konverzaciju,” kaže Dusty Voorhees, viši menadžer prodaje. Takođe smo poboljšali naš SARA ravni model za skeniranje kako bi smanjili vreme za dobijanje govora i Brajevog teksta iz štampanog teksta. Dok je SARA CE model sa kamerom bio brži u svemu, ravni model za skeniranje SARA sada dostiže njegove mogućnosti obrade.

"Ova poboljšanja će sigurno da unaprede produktivnost i uživanje naših mnogobrojnih slepih i slabovidih korisnika koji koriste SARA i SARA CE za čitanje knjiga, časopisa, pošte, i ostalih štampanih dokumenata. Dodavanjem FineReader treba da bude posebno korisno onima koji koriste dodatne jezike koji su raspolaganju i u SARA i u SARA CE."

Da saznate više o SARA i SARA CE posete Freedom Scientific-ovu stranu sa proizvodima za slabovide korisnike, gde ćete naći spisak mogućnosti i primere prirodnih (kao ljudskih) glasova, kao i kratku video demonstraciju za bolje upoznavanje sa oba proizvoda.

SARA CE model je još uvek dostupan po specijalnoj promotivnoj ceni od $1,895 sve do 31. decembra 2011 – uštedite $500.

Za detaljan opis, posetite www.freedomscientific.com , kontaktirajte Freedom Scientific na 800-444-4443 ili 727-803-8000 ili vašeg lokalnog distributera.

O Freedom Scientific-u

Freedom Scientific je vodeći svetski snabdevač proizvodima assistivnih tehnologija (pomagalima) za osobe oštećenog vida (slepe i slabovide osobe). Kompanija prodaje svoje proizvode širom sveta i ima svoje kancelarije na Floridi i u Švajcarskoj. Kompanijski proizvodi su lokalizovani (prevedeni) na 24 jezika i dostupni u 55 zemalja. Freedom Scientific takođe ima liniju softverskih proizvoda za osobe sa teškoćama u učenju.

Freedom Scientific®, SARA™, i SARA™ CE su registrovani zaštitni znaci u Sjedinjenim Državama (United States) i/ili drugim zemljama. Imena aktuelnih kompanija i proizvoda pomenutih ovde mogu biti zaštitni znaci njihovih poštovanih vlasnika.