Freedom Scientific poboljšava skeniranje i uređaje za čitanje

Dodat FineReader za OCR (Optičko prepoznavanja znakova)

(St. Petersburg, Florida – 30. Novembar 2011) – Freedom Scientific je danas objavio nadogradnju SARA™ i SARA CE uređaja za skeniranje i čitanje radi poboljšanja brzine i preciznosti.

“Dodali smo ABBYY FineReader® na pogon (engine) OmniPage® OCR-a koji smo već koristili, kombinujući najbolje mogućnosti oba proizvoda kako bismo ponudili našu do sada najbolju i najbržu štampano-govornu konverzaciju,” kaže Dusty Voorhees, viši menadžer prodaje. Takođe smo poboljšali naš SARA ravni model za skeniranje kako bi smanjili vreme za dobijanje govora i Brajevog teksta iz štampanog teksta. Dok je SARA CE model sa kamerom bio brži u svemu, ravni model za skeniranje SARA sada dostiže njegove mogućnosti obrade.

"Ova poboljšanja će sigurno da unaprede produktivnost i uživanje naših mnogobrojnih slepih i slabovidih korisnika koji koriste SARA i SARA CE za čitanje knjiga, časopisa, pošte, i ostalih štampanih dokumenata. Dodavanjem FineReader treba da bude posebno korisno onima koji koriste dodatne jezike koji su raspolaganju i u SARA i u SARA CE."

Da saznate više o SARA i SARA CE posete Freedom Scientific-ovu stranu sa proizvodima za slabovide korisnike, gde ćete naći spisak mogućnosti i primere prirodnih (kao ljudskih) glasova, kao i kratku video demonstraciju za bolje upoznavanje sa oba proizvoda.

SARA CE model je još uvek dostupan po specijalnoj promotivnoj ceni od $1,895 sve do 31. decembra 2011 – uštedite $500.

Za detaljan opis, posetite www.freedomscientific.com , kontaktirajte Freedom Scientific na 800-444-4443 ili 727-803-8000 ili vašeg lokalnog distributera.

O Freedom Scientific-u

Freedom Scientific je vodeći svetski snabdevač proizvodima assistivnih tehnologija (pomagalima) za osobe oštećenog vida (slepe i slabovide osobe). Kompanija prodaje svoje proizvode širom sveta i ima svoje kancelarije na Floridi i u Švajcarskoj. Kompanijski proizvodi su lokalizovani (prevedeni) na 24 jezika i dostupni u 55 zemalja. Freedom Scientific takođe ima liniju softverskih proizvoda za osobe sa teškoćama u učenju.

Freedom Scientific®, SARA™, i SARA™ CE su registrovani zaštitni znaci u Sjedinjenim Državama (United States) i/ili drugim zemljama. Imena aktuelnih kompanija i proizvoda pomenutih ovde mogu biti zaštitni znaci njihovih poštovanih vlasnika.

 

Sve cene se za kupce iz Srbije obračunavaju u dinarima po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan izdavanja predračuna. PDV se dodatno obračunava. Gloria Ferrari doo maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Tačne podatke sa rokovima isporuke dobijate u predračunu. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu.