St. Petersburg, Florida – 22. Jun 2009.

Novi Focus 40 Blue - Brajev red sa Bluetooth® vezom

Freedom Scientific, Inc, je objavio Focus 40 Blue Brajev red - displej, najnoviji dodatak svojoj liniji popularnih Focus Brajevih redova - displeja, kojima se služe slepi korisnici računara.

Focus 40 Blue sadrži 40 ćelija sa osveživim, dinamičnim Brajevim pismom, Bluetooth 2.0 bežičnu vezu dometa do 30 metara, Brajevu - Perkins tastaturu i USB 2.0 podršku koja služi i za napajanje uređaja kada je žično vezan. I, sve to kompaktno u 40% manje prostora od trenutnog Focus 40 Brajevog reda.

"Focus 40 Blue vam daje Brajevo pismo bilo gde, na širokom spektru uređaja", rekao je Džonatan Mosen, podpredsednik Freedom Scientific-a za menadžment hardverskih uređaja. "Sa 40 ćelija  Brajevog pisma on je dovoljno moćan za ozbiljan posao, ali je malih dimenzija i zgodan da stane u torbicu koju možete nositi svuda sa sobom. Bluetooth veza koja traje 20 sati između punjenja je vrlo zgodna za rad sa Notebook računarom korišćenjem  JAWS® for Windows®. Stavite na primer svoj Notebook na sto ispred partnera i pokrenite PowerPoint prezentaciju bežično preko Focus 40 Blue. Ili, ostavite računar u torbi i radite na  Focus 40 Blue."

Focus 40 Blue je dizajniran tako da zadovoljava veoma različite ukuse za čitanje Brajevog pisma, sa širokim spektrom tastera i načina za navigaciju. Ima 10 "vrućih tastera" koji se mogu podesiti da pokreću funkcije koje korisniku omogućavaju maksimalnu produktivnost. Možete čak i da podesite visinu brajevih tačaka po svom ukusu.

"Focus 40 Blue poseduje Freedom Scientific specifičnu izradu Brajevih ćelija tako da korisnik oseća kao da čita na brajevom papiru", dodao je Mosen. "Kada se koristi sa JAWS, dva reda tastera iznad Brajevih ćelija služe za podršku jedinstvenom Freedom Scientific-ovom jedinstvenom Braille Study Mode, za interaktivnu nastavu i učenje Brajevog pisma.

Isporuka novih Focus 40 Blue Brajevih redova - displejapočinje u julu 2009. i prodavaće se po ceni od 4.495 dolara sa 2 godine garancije.

Detaljnije na Focus 40 Blue Brajev red - displej

 

Sve cene se za kupce iz Srbije obračunavaju u dinarima po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan izdavanja predračuna. PDV se dodatno obračunava. Gloria Ferrari doo maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Tačne podatke sa rokovima isporuke dobijate u predračunu. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu.