Nove verzije upravljačkih programa (drajvera) za Index Braille Brajeve štampače - embosere i WinBraille 5 su dostupne. Brajevi štampači - emboseri štampaju na Brajevom pismu za slepe.

Nakon što instalirate upravljačke programe Index Braille Brajevih štampača (embosera) 1.3 potrebno je ažurirati i kompletan Index Braille softver.

Važna napomena

Zbog velike promene u upravljačkim programima (drajverima) za Index Braille Brajeve štampače (embosere), sav Index Braille softver treba da bude promenjen nakon instalacije upravljačkih programa 1.3. Softver se lako može ažurirati pomoću Download Manager-a.

Pre instaliranja najnovijeg WinBraille 5, molimo Vas da ne instalirate prethodne verzije WinBraille 5 i upravljačke programe (drajvere) za Index Braille Brajeve štampače (embosere). Ne zaboravite da ponovo pokrenete računar nakon instalacije upravljačkih programa 1.3. Onda možete da instalirate najnoviju verziju WinBraille 5.

WinBraille 5.0.0.4578 zahteva da imate instaliran Indeks upravljački program štampača 1.3 (Add Printer Wizard 5.0.0.4567). Kompletno uputstvo kako da nadogradite Indeks upravljački program štampača i WinBraille 5 je ovde (http://www.indexbraille.com/Support/Knowledge-base/WinBraille-5/Update-to-Index-printer-driver-1.3-and-WinBraille.aspx).

datum objavljivanja: 4 jun 2009

 

Sve cene se za kupce iz Srbije obračunavaju u dinarima po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan izdavanja predračuna. PDV se dodatno obračunava. Gloria Ferrari doo maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Tačne podatke sa rokovima isporuke dobijate u predračunu. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu.