VideoBrix Personal Video Communicator:VideoBrix Personal Video Communicator:

VideoBrix je brzo i pouzdano rešenje za postizanje bogate komunikacije porukama i podsetnicima kada su vam potrebni. Bilo da se radi o dnevnom rasporedu u učionici ili poruci koju ostavljate svom detetu kod kuće, sigurno postoji još hiljade mesta gde možete koristiti VideoBrix koji je posebno pogodan za učenike i decu sa autističnim spektrom poremećaja.

VideoBrix je brz i jednostavan za upotrebu. U trenutku snima kratku poruku kamerom uređaja i mikrofonom. Ekran služi da bi znali koje dugme treba da pritisnemo za reprodukciju (ili snimanje) poruke.

VideoBrix mogućnosti:

  • Brz i jednostavan komunikator za snimanje kratke poruke
  • Ugrađen LCD ekran sa punom bojom, kamera i mikrofon
  • Ugrađeni magnet za lako postavljanje bilo gde
  • Prekidač za uključivanje / isključivanje
  • Punjiv je i dolazi sa USB kablom
  • Dužina snimanja do 90 sekundi

Dodatno o VideoBrix Personal Video Communicator:

_

Poreklo USA, Cena:
-
u Srbiji u dinarima.

 

 

 

 

Sve cene se za kupce iz Srbije obračunavaju u dinarima po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan izdavanja predračuna. PDV se dodatno obračunava. Gloria Ferrari doo maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Tačne podatke sa rokovima isporuke dobijate u predračunu. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu.