ZoomText tastatura sa velikim slovima za slabovide (i slepe)

Namenjena svima koji se muče da vide slova na svojoj tastaturi, ZoomText tastatura sa uvećanom štampom čini kucanje bržim i lakšim nego ikad ranije. Svaka oznaka na tasterima se lako vidi, čak i pri slabom osvetljenju, zahvaljujući uvećanim oznakama i izboru kolornih šema visokog kontrasta: „Crno na žutom“ ili „Belo na crnom“.

ZoomText tastatura sa uvećanom štampom takođe omogućava brzi pristup funkcijama ZoomText-a. Tasteri F1 do F12 obavljaju dvostruke funkcije. Kada pritisnete i zadržite funkcijski taster, aktivira se dodeljena ZoomText komanda. Naredbe vam omogućavaju da odmah pokrenete ZoomText, promenite nivoe uvećanja, prebacite poboljšanja ekrana, pokrenete AppReader i DocReader i još mnogo toga - a sve bez memorisanja hitnih tastera.

Možete da dodelite svaki funkcijski taster po vašem izboru komandi ZoomText-a, komandi za Internet i multimediju ili da otvorite aplikaciju, dokument ili veb stranicu.

 ZoomText tastatura sa velikim slovima za slabovide (i slepe)

Poreklo USA Cena:
- ZoomText tastatura sa velikim slovima za slabovide: 170 USD + PDV (ako se placa) ... Azurirano: 2019-12-03
u Srbiji u dinarima.

 

 

Sve cene se za kupce iz Srbije obračunavaju u dinarima po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan izdavanja predračuna. PDV se dodatno obračunava. Gloria Ferrari doo maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Tačne podatke sa rokovima isporuke dobijate u predračunu. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu.