Lupe koje se više ne proizvode

Compact 5 HD

Compact miniCompact 5 HD se više ne proizvodi.

Would you like a portable magnifier to optimize your reading experience in High Definition? Are you searching for a magnifier with more overview, that always stays in focus?

Opširnije: Compact 5 HD

Compact Touch HD

Compact Touch HD

Compact Touch HD se više ne proizvodi.

Do you always forget what button does what? Are you looking for a portable and easy to use magnifier in a modern design without buttons?

Opširnije: Compact Touch HD

Compact 4 HD

Compact 4 HD

Compact 4 HD se više ne proizvodi.

Imagine using a handheld video magnifier combining all the benefits of hand and dome magnifiers in a single design.

Opširnije: Compact 4 HD

TOPAZ Desktop Video Magnifier - stona elektronska lupa

TOPAZ Desktop Video Magnifier - stona elektronska lupaTOPAZ Desktop Video Magnifier - Nezamenljiva pomoć za samostalni život slabovidih

TOPAZ video uveličavač je savršen izbor za čitanje i obavljanje svakodnevnih zadataka sa širokim rasponom uvećanja, pokretnim stolom za čitanje, mnogo radnog prostora ispod kamere, LED osvetljenjem i jedinstvenim mogućnostima kao što su pronađi i zamrzni sliku.

Opširnije: TOPAZ Desktop Video Magnifier - stona elektronska lupa

OPAL™ Ultra-portable Video Magnifier

Upotreba Opala za uvećanje menija u restoranuA powerful on-the-go solution for low vision due to macular degeneration and other forms of vision loss

Video - demo snimak

When traditional magnifying glasses are no longer enough, the OPAL is the answer. The OPAL is the world's smallest, most feature-packed portable video magnifier - unobtrusive and not embarrassing to use like a standard magnifying glass or head-worn magnifiers. When your friends see your OPAL, they will want one, too!

Opširnije: OPAL™ Ultra-portable Video Magnifier

ONYX™ Deskset XL - Prenosna uveličavajuća kamera (elektronska lupa)

ONYX™ Deskset uvećava lekciju sa table

Video - demo snimak

ONYX® Deskset XL 17, ONYX Deskset XL 19, i ONYX XL 22 karakteriše višenamenska ONYX kamera montirana na 17-inčni, 19-inčni, ili 22-inčni widescreen flat panel monitor koji mogu da se nagnu napred i nazad, podižu i spuštaju. Kamera koja se rotira za 350 stepeni zajedno sa jedinstvenom teleskopskom rukom omogućava vam da gledate u bilo kom pravcu. Uvećavaju se udaljeni i bliski predmeti -  a  postoji i mogućnost ogledalskog uvećanja. ONYX Deskset XL  je izuzetan za uveličavanje belih pozadina, instruktora (predavača) ili govornika u udaljenom delu prostorije, PowerPoint prezentacija, i knjige i papira na stolu. I sve to dolazi u jednom, kompaktnom prenosivom paketu.

Opširnije: ONYX™ Deskset XL - Prenosna uveličavajuća kamera (elektronska lupa)

ONYX Flexible-arm PC Edition Portable Magnification Camera - prenosna uveličavajuća kamera - elektronska lupa - povezana na PC računar

ONYX™ Flexible-arm PC Edition uvećava štampani crtež sa zida

Video - demo snimak Moćno vizuelno sredstvo

ONYX® Flexible-arm PC Edition sadrži ONYX kameru, pokretnu ruku i USB priključak za bilo koji PC. Flexible-arm PC Edition sadrži MAGIC®  Screen Magnification Software with Speech - softver za uveličavanje sadržaja ekrana sa govorom i novi MAGic EyeMerge® softverom za rukovanje izgledom slike. Ovaj jedinstven spoj hardvera i inovativnog softvera omogućava korisnicima da rade sa slikama uvećanim pomoću kamere u tri režima posmatranja (posmatranje udaljenih predmeta, dokumenta, i gledanje "kao u ogledalu") i uvećanim prikazom PC ekrana u isto vreme!

Opširnije: ONYX Flexible-arm PC Edition Portable Magnification Camera - prenosna uveličavajuća kamera -...

ONYX Swing-arm PC Edition Portable Magnification Camera - prenosna uveličavajuća kamera - elektronska lupa - povezana na PC računar

ONYX™ Swing-arm PC Edition uvećava Periodni sistem elemenata sa zidaVideo - demo snimak

ONYX® Swing-arm PC Edition  karakteriše ONYX kamera jedinstveno montirana na pokretnoj ruci koja je pričvršćena na nepokretnu bazu. Sadrži USB priključak za bilo koji računar i MAGIC®  Screen Magnification Software with Speech - softver za uveličavanje sadržaja ekrana sa govorom i novi MAGic EyeMerge® softverom za rukovanje izgledom slike. Pomoću EyeMerge krećite se nazad brzo i lako između uvećanih PC slika i uvećanih pogleda kamerom u bilo kojem od tri režima: posmatranje udaljenih predmeta, dokumenta, i gledanje "kao u ogledalu".

Opširnije: ONYX Swing-arm PC Edition Portable Magnification Camera - prenosna uveličavajuća kamera -...

ONYX Flexible-arm Portable Magnification Cameras - prenosna uveličavajuća kamera - elektronska lupa

 ONYX™ Flexible-arm u kuhinji uvećava recepte

ONYX Flexible-arm - Zadovoljava sve potrebe za pozicioniranjem

Video - demo snimak

Ova ONYX-ova kamera je smeštena na pokretnu ruku koja se može postaviti u veliki broj podesivih pozicija. Može gledati sve što je potrebno - i radi sa trodimenzionalnim objektima. Kamera uvećava do 100 puta izvornu veličinu (na 20-inčni NTSC TV ekran) i pruža tri različite mogućnosti gledanja: udaljenost, dokument, blizina sa mogućnošću da daje sliku u ogledalu.

Opširnije: ONYX Flexible-arm Portable Magnification Cameras - prenosna uveličavajuća kamera - elektronska lupa

ONYX Swing-arm Portable Magnification Cameras - prenosna uveličavajuća kamera - elektronska lupa

ONYX™ Swing-arm uveličava lekciju sa table

Video - demo snimak

ONYX Swing-arm kamera (elektronska lupa) radi sa vašim TV dostavljajući mu uvećanu sliku do 100x (na 20-inčnim NTSC TV ekranima). Koristite je u bilo kojoj sobi gde postoji TV - mala  je, lagana i lako prenosiva. Swing-arm omogućava posmatranje udaljenih predmeta, dokumenta, i gledanje "kao u ogledalu".

Opširnije: ONYX Swing-arm Portable Magnification Cameras - prenosna uveličavajuća kamera - elektronska lupa