DraftsMan je tabla za crtanje visokog kvaliteta, posebno dizajnirana za slepe korisnikeDraftsMan Pro - tabla za crtanje

DraftsMan je tabla za crtanje visokog kvaliteta, posebno dizajnirana za slepe korisnike. Može da se koristi profesionalno, kod kuće i - naročito - u školama. Samo izaberite jedan od posebnih listova za crtanje i počnite crtanje sa bilo kojom iglom za crtanje. Sada možete da osetite uzdignute linije.

Pomaže korisniku da se upozna sa pismom, brojevima i drugim simbolima, vežba svoj potpis ili čak da pripremi raspored, karte itd.
Rad sa DraftsMan Pro tablom za crtanje povećava korisnikovu kreativnost, spretnost i apstraktno mišljenje. Obogaćuje život pojedinca i vodi ga ka većem stepenu nezavisnosti.

Jedan od naših slepih kupaca, na primer, koristi DraftsMan tablu za crtanje da crta svoj strip. DraftsMan Pro - tabla za crtanje je vrlo korisna za kućnu upotrebu i lako je prenosiva.

DraftsMan Standard - tabla za crtanje je pogodna za učenike za predmet matematika.

Tehnički detalji

• Dimenzije: 34 x 27 cm
• Materijal: drveni okvir i gumena oblast za crtanje.
• Boja: zeleni okvir i bež oblast za crtanje.

Sadrži

DraftsMan Pro - tabla za crtanje, 25 listova, komplet lenjira (T-lenjir, 2 trougla, uglomer), igle za crtanje, torba za nošenje
Drawing Sheets Pro - listovi za crtanje

Uvoz iz EU (Nemačka), Cena

u Srbiji u dinarima.

 

 

Sve cene se za kupce iz Srbije obračunavaju u dinarima po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan izdavanja predračuna. PDV se dodatno obračunava. Gloria Ferrari doo maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Tačne podatke sa rokovima isporuke dobijate u predračunu. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu.