- Finger Extension Pressure Switch

 

 Finger Extension Pressure Switch Finger Extension Pressure Switch

 

Three outputs available!
Adjustable sensitivity allows the user to activate a special circuit with the touch of a finger providing a timed (0 to 120 seconds), latched or momentary output. The sensor is designed for the user who can move their finger in an upward motion (extension).

Size: 9”L. Requires 1 9-V Battery

 

Poreklo USA, Cena:
- : + PDV (ako se placa)
u Srbiji u dinarima.

 

  - Nazad na spisak tastera i senzora za prste

Tema/slično: asistivne tehnologije / pomagala za osobe sa telesnim invaliditetom (telesne invalide, osobe sa telesnim hendikepom), asistivne tehnologije / pomagala za osobe sa motoričkim smetnjama - teškoćama - problemima.

 

Sve cene se za kupce iz Srbije obračunavaju u dinarima po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan izdavanja predračuna. PDV se dodatno obračunava. Gloria Ferrari doo maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Tačne podatke sa rokovima isporuke dobijate u predračunu. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu.