Ihandle® is a finger-controlled device which works in the same way as Itongue®, but outside the mouth. 

It is made for paralyzed people with very little movement left in one finger, and has capabilities of a normal keyboard and mouse control unit. Ihandle® is CE marked.

Ihandle can be applied to a wide range of solutions via Bluetooth technology.

The app (android) that follows the product gives you countless possibilities ie. environmental control , telecare, automatic doors/windows, orthopedic prostheses, kitchen equipment, telephones and internet communication, TV, lighting etc.

Poreklo EU(Denmark), Cena:
-
u Srbiji u dinarima.

Ihandle - džojstik za palac

 

Sve cene se za kupce iz Srbije obračunavaju u dinarima po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan izdavanja predračuna. PDV se dodatno obračunava. Gloria Ferrari doo maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Tačne podatke sa rokovima isporuke dobijate u predračunu. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu.